Winnen met Bingo

Bingo is een leuk spelletje waarbij de speler zo snel mogelijk alle gevallen nummers op een kaart moet afstrepen. Als u als eerste zo’n volle kaart heeft dan wint u zeker een hele fantastische prijs. Spelers kunnen dus een bingo halen door voldoende nummertjes te hebben weggekruist, waardoor er een bepaalde rij of een bepaald veld vol staat. Je moet natuurlijk wel eerst de spelregels kennen.

Tijdens een potje bingo op een camping zijn er veel verschillende prijzen te winnen en zeker niet contanten. Tijdens online bingo wint u wel vooral geldprijzen. Online kunt u ook een stortingsbonus krijgen waardoor u eigenlijk gratis aan het spelen bent voor geldprijzen. Dat werkt zo. Een bingosite heeft een bonus van 10 euro op uw eerste storting. Als u dan bijvoorbeeld 5 euro stort dan krijgt u 15 euro om mee te gokken. Met die 10 euro maak je dan gratis echt kans op bingo geldprijzen.

Met bingo spelen op een camping of een buurthuis is het dus juist mogelijk om iets kleinere, maar toch leuke prijzen te winnen. Zoals een cadeau-, boeken- of kortingsbon.  Deze prijzen hebben als voordeel dat ze veel makkelijker te winnen zijn, omdat er hier meer van zijn. En aangezien alle kleine beetjes meegenomen zijn, is het al fijn om zo’n kleine prijs te winnen!

Natuurlijk is het fijn om een prijs te winnen, maar het belangrijkste is natuurlijk dat het spelletje o zo leuk is! Ook voor dit gokspel telt de Olympische gedachte: meedoen is belangrijker dan winnen! Gok gerust, maar met mate en zorg dat je niet verslaafd raakt.